Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

thaise pasta met schelpen

Thaise pasta met schelpen

Ingrediënten

2 kg kokkels/vongole/mosselen
1 stukje gember (4 cm)
2 stengels citroengras
2 rode chilipepertjes
1 teentje knoflook
20g verse korianderblaadjes
240g volkorenpasta

Bereidingswijze

Spoel de schelpjes enkele keren grondig in koud water zodat al het zand eruit is.

Snij de chilipepertjes en de look fijn en rasp de gember. Doe de schelpen in een pan met het citroengras, de gember, look en chilipeper en bak tot ze opengaan.

Kook ondertussen de pasta beetgaar in licht gezouten water en meng met de schelpjes.

Werk af met fijngehakte koriander en dien meteen op.

Dien op met een fris, gemengd slaatje.

 

Smakelijk!