Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 14 2020
Category: Tussendoortjes

Suikerarme cupcakes

Ingrediënten

200 gram margarine (kamertemperatuur)

4 Eieren

100g tagatosse zoetstof (Damhert Tagatesse)

200 gram zelfrijzend bakmeel

Snuifje zout

(4 el cacao)

Bereidingswijze

Verwarm de oven alvast voor op 180 graden.

Klop de boter samen met de vloeibare zoetstof 10 minuten, tot een wit mengsel ontstaat.

Het eigeel en het eiwit van elkaar scheiden.

Zeef de bloem en voeg het samen met een snuifje zout en de eidooier toe aan het mengsel. En mix goed.

Klop het eiwit stijf. En meng ze voorzichtig met een spatel doorheen het beslag.

Verdeel het deeg over de cupcake vormpjes.

Bak de cupcakes gedurende 18 tot 20 min op 180 graden tot ze gaar zijn.

Laat ze afkoelen op een rooster

* variant: door 4 el cacao toe te voegen aan het beslag bekom je chocolade cupcakes.

Smakelijk!