Soep – rode biet – geitenkaas – V | Soep – rode biet – geitenkaas – V

Soep – rode biet – geitenkaas – V

Ingrediënten voor 4 personen

500 gram gekookte bieten
2 groentebouillon blokjes
500 ml water
10 kleine in 1 el olijfolie gefruite uitjes
10 sugarsnaps
100g zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Snijd de bietjes in stukjes in de pan met 500 ml water en de bouillonblokjes.

Pureer dit tot een gladde emulsie, voeg dan de sugarsnaps toe en kook de soep 15 minuten op laag vuur.

Voeg de gefruite uitjes toe en schep de soep op een bord of schaal.

Verdeel de zachte geitenkaas over de soep.

 

Recept van Infraligne Waalwijk

 

voedingswaarde per portie

119 Kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.