Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 44
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Soep met kabeljauw, wortels en champignons

Ingrediënten

600 g kabeljauwfilet

2 wortels

250 g champignons

1 broccoli

4 cm gember

400 g noedels

2 el sojasaus

1,5 liter groentebouillon

2 eetlepels olie

Zout en peper

Bereidingswijze

Schil de gember en rasp deze fijn.

Snijdt de wortels in dunne halve rondjes, champignons in 4, broccoli in roosjes.

Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan. Bruin de gember. Voeg halve plakjes wortel, broccoliroosjes en champignons toe. Kook 2 minuten, het geheel roeren.

Voeg de bouillon toe. Laat 6 minuten op laag vuur sudderen. Voeg noedels, sojasaus toe en kook nog 2 minuten. Voeg peper naar smaak toe..

Bak de kabeljauw in een koekenpan met 1 eetlepel olie. Zout en peper.

Serveer het mengsel van bouillon in kommen en leg er een kabeljauwfilet op. Versier met fijngehakte jonge uitjes.

Smakelijk!