Soep met kabeljauw, wortels en champignons | Soep met kabeljauw, wortels en champignons

Soep met kabeljauw, wortels en champignons

Ingrediënten voor 4 personen

600 g kabeljauwfilet

2 wortels

250 g champignons

1 broccoli

4 cm gember

400 g noedels

2 el sojasaus

1,5 liter groentebouillon

2 eetlepels olie

Zout en peper

Bereidingswijze

Schil de gember en rasp deze fijn.

Snijdt de wortels in dunne halve rondjes, champignons in 4, broccoli in roosjes.

Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan. Bruin de gember. Voeg halve plakjes wortel, broccoliroosjes en champignons toe. Kook 2 minuten, het geheel roeren.

Voeg de bouillon toe. Laat 6 minuten op laag vuur sudderen. Voeg noedels, sojasaus toe en kook nog 2 minuten. Voeg peper naar smaak toe..

Bak de kabeljauw in een koekenpan met 1 eetlepel olie. Zout en peper.

Serveer het mengsel van bouillon in kommen en leg er een kabeljauwfilet op. Versier met fijngehakte jonge uitjes.

voedingswaarde per portie

345 Kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.