Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

mousse à l'orange
Category: Dessert

Sinaasappelmousse

Ingrediënten

2 sinaasappels
200g Philadelphia light natuur
10g zoetstof
2 blaadjes gelatine

Bereidingswijze

Doe de kaas in een kom. Was de sinaasappels en snij er zestes van. Pers ze dan uit.

Giet het sinaasappelsap, de zoetstof en de zestes in een steelpannetje. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Verwarm het sap (net niet laten koken) en los er de geweekte blaadjes gelatine in op. Laat even afkoelen.

Giet dan het mengsel bij de kaas en klop krachtig.

Verdeel over 4 kommetjes en versier met wat overgebleven zeste. Laat een nachtje opstijven in de koelkast.

Smakelijk!