Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 52 voor
Category: Lunch

RUNDERCARPACCIO MET KERSTOMAATJES EN RUCOLA

Ingrediënten

260g runder carpaccio

4 eetlepels geroosterde pijnboompitten

24 kerstomaten

Een handjevol rucola

30g grof geraspte Parmezaanse kaas

Enkele druppels olijfolie

Snuifje zout

Snuifje peper

Bereidingswijze

Verdeel de plakjes carpaccio naast elkaar over de borden. Dresseer mooi en laat de plakjes overlappen. Kruid het vlees met peper en zout.

Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Laat even afkoelen. Snij de kersttomaatjes in twee.

Verspreid de pijnboompitten en de kerstomaatjes over het bord. Leg een handvol rucola verspreid over elk bord. Werk de carpaccio af met grof geraspte Parmezaanse kaas en met enkele druppels olijfolie.

Smakelijk!