ROMIG VISPANNETJE | ROMIG VISPANNETJE

ROMIG VISPANNETJE

Ingrediënten voor 2 personen

1 ui

1 teentje knofook

400 gr (gemengde) paddenstoelen

400 gr pompoenblokjes

100 gr boontjes

2 wortels

300 gr kabeljauw of andere witte vis

250 ml kokosroom

1 tl citroenrasp

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en knoflook. Schil de wortels en snij ze in fijne schijfjes.

Maak de paddenstoelen schoon en snij in grove stukken Kook de boontjes gaar in kokend water. Verwarm een scheutje olijfolie en stoof de ui en knoflook aan.

Voeg de paddenstoelen toe. Als deze gebakken zijn, voeg je de wortel en de pompoenblokjes toe. Laat even meestoven en voeg dan de kokosroom toe en de citroenrasp. Breng op smaak met peper en zout. Laat even sudderen.

Snij de vis in stukken en leg ze op de groenten, doe het deksel op de pan en laat de vis op een zacht vuur garen (8 à 10 min).  Voeg de boontjes toe. Schep de porties in een kom en garneer eventueel met verse tijm.

 

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.