Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

week36
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Penne met gegrilde paprika en San Marzano tomaat met velderwtjes

Ingrediënten

ongekookt penne Rigate
 - 120 
rode paprika
 - 1 
San Marzano tomaat
 - 1 
courgette
 - 1 
Bonduelle jonge velderwtjes
 - 1 
blikje 
geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+
provençaalse kruiden
peper
olijven

Bereidingswijze

Kook de penne in 12 minuten al dente.
Snijd de paprika in reepjes en de tomaat in dunne schijfjes, bestrooi met provencaalse kruiden en peper en gril deze 7 minuten in de grillpan.
Snijd de courgette in blokjes en kook de blokjes 5 minuten in kokend water.
Voeg de velderwtjes toe.
Bestrooi het gerecht met geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+ en ter garnering olijven.

Smakelijk!