Penne met gegrilde paprika en San Marzano tomaat met velderwtjes | Penne met gegrilde paprika en San Marzano tomaat met velderwtjes

Penne met gegrilde paprika en San Marzano tomaat met velderwtjes

Ingrediënten voor 2 personen

120 gram ongekookt penne Rigate
1 rode paprika, 1 San Marzano tomaat
1 courgette
1 blikje Bonduelle jonge velderwtjes
geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+

provençaalse kruiden

peper

olijven

Bereidingswijze

Kook de penne in 12 minuten al dente.
Snijd de paprika in reepjes en de tomaat in dunne schijfjes, bestrooi met provencaalse kruiden en peper en gril deze 7 minuten in de grillpan.
Snijd de courgette in blokjes en kook de blokjes 5 minuten in kokend water.
Voeg de velderwtjes toe.
Bestrooi het gerecht met geraspte Parmigiano reggiona DOP 32+ en ter garnering olijven.

 

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.