Penne met aubergine en courgette – V | Penne met aubergine en courgette – V

Penne met aubergine en courgette – V

Ingrediënten voor 4 personen

300 g volkoren penne 
1 grote courgette
1 aubergine
10 kerstomaten of 2 gewone tomaten
1 teentje look
2 bollen mozzarella
handvol verse basilicum
2 el olijfolie
peper en zout
1tl spaghettikruiden

Bereidingswijze

Snij de courgette en de aubergine in blokjes
Snij de kerstomaatjes in 4
Snij de mozzarella in blokjes
Snij de basilicum fijn

Kook de pasta al dente (zie verpakking). Doe de olijfolie in een anti-aanbakpan en verhit tot de pan heel warm is. Bak de courgette- en aubergineblokjes tot ze mooi bruin zien.

Voeg de versnipperde look en de kerstomaatjes toe en laat 5 minuutjes meestoven op een zachter vuur. Kruid naar smaak met peper, zout en spaghettikruiden.

Doe de pasta bij de groentenmengeling. Meng net voor het serveren de mozzarella en de basilicum onder de pasta.

Recept van Infraligne Leuven

voedingswaarde per portie

430 kcal – 23g EW – 12g V – 51g KH

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.