Pasta met spinazie, ricotta en kip | Pasta met spinazie, ricotta en kip

Pasta met spinazie, ricotta en kip

Ingrediënten voor 4 personen

100g volkorenpasta
400g diepvriesspinazie
200g kip
100g ricotta
kipkruiden
peper en zout

Bereidingswijze

 

Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking en hou warm.

Snijd de kip in kleine stukjes en kruid met de kipkruiden. Bak de kip goudbruin.

Ontdooi en verwarm de spinazie. Doe de spinazie bij de kip en roer er de ricotta onder.

Meng alles goed door elkaar en kruid goed met peper en zout. Meng er als laatste de pasta onder.

Recept van Infraligne Eeklo

voedingswaarde per portie

423 Kcal – 16g EW – 14g V – 10g KH

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.