Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Pasta met ricotta, kabeljauw en groene groenten | Pasta met ricotta, kabeljauw en groene groenten

Pasta met ricotta, kabeljauw en groene groenten

Ingrediënten voor 4 personen

1 broccoli 
1 courgette  
200g spinazie
200g penne pasta

400g kabeljauw
300g ricotta 
50g geraspte Parmezaanse kaas

2 etl olie
verse basilicum 

Bereidingswijze

Snij de broccoli en courgette in kleine stukken, spoel ze even af en stoom deze een 8-10 min in een afgesloten (plastieken) pot in de microgolfoven.

Kook water en laat de penne koken, volgens de verpakking.

Bak de vis in de pan of oven gaar en doe deze in stukken.

Doe de ricotta in een kom en voeg de Parmezaanse kaas toe en kruid met peper en zout. Giet de pasta af en doe deze terug in de pot.

Voeg de groenten, rauwe spinazie, zalm en de ricotta bij de pasta en meng alles goed door elkaar. Zet deze nog even op het vuur tot de spinazie gaar is.

Leg nog wat basilicumblaadjes bovenop voor een leuke afwerking.

voedingswaarde per portie

432 kcal, 36g eiwitten, 45g koolhydraten en 15g vetten

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.