Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Pasta met pompoen en feta | Pasta met pompoen en feta

Pasta met pompoen en feta

Ingrediënten voor 4 personen

½ flespompoen

1 paprika

250 g champignons

240 g ongekookte pasta naar keuze

1 blok feta

150 g Philadelphia light natuur

Bereidingswijze

Schil de pompoen, verwijder de pitten en snij in stukken

Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snij in stukken

Snij de champignons in stukken

Stoof de groenten tot ze beetgaar zijn

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking 

Giet de pasta af en voeg de groenten toe aan de pasta

Snij de feta in blokjes en voeg toe aan de pasta

Meng tot slot de Philadelphia door het geheel

voedingswaarde per portie

414 kcal, 19 g vet, 42 g koolhydraten, 14 g eiwitten

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.