Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

pasta met paprika en scampi
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Pasta met paprika en scampi

Ingrediënten

1 ui
2 el olijfolie
1 groene paprika
1 rode paprika
Paprikapoeder
1 visbouillonblokje light
250 ml light room
400g pasta (ongekookt)
600g scampi
1 klein blikje tomatenpuree
Peper en zout

Bereidingswijze

Pel de scampi en haal het darmkanaal weg.

Snipper de ui en snijd de paprika’s in kleine blokjes. Breng 500ml water aan de kook en voeg het visbouillonblokje toe. Fruit de ui in een beetje olijfolie en voeg de paprikablokjes toe, kruid met peper en zout. Giet de visbouillon bij in de pan.

Als de paprikablokjes gaar zijn voeg je de tomatenpuree en paprikapoeder toe. Laat verder inkoken en dikker worden en voeg pas op het einde de room toe.

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de scampi in de rest van de olijfolie met peper en zout. Serveer de pasta met de saus in een verwarmd diep bord, leg de scampi er rond en werk af met peterselie of een blaadje basilicum.

Recept van InfraLigne Sint-Truiden

 

Smakelijk!