Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 40
Category: Hoofdgerecht, Lunch

Pasta – kip – champignons – rode paprika

Ingrediënten

240g kipfilet, gekookt en in stukjes

240g volkorenpasta

200g champignons

200g rode paprika

1 teentje knoflook, geplet

200 ml extra lichte culinaire room Campina, 4% vet

2 el olijfolie

1 theelepel kurkuma

1 theelepel cayennepeper

Snuifje peper en zout

Bereidingswijze

Kook de volkorenpasta gaar. Stoof ondertussen de knoflook in olijfolie op een middelhoog vuur. Doe na enkele minuten de kip en room bij de gestoofde knoflook en laat het mengsel 5 minuten koken.

Voeg de champignons en de paprika toe aan het mengsel en laat deze enkele minuten meestoven. Voeg tenslotte de gekookte pasta toe en kruid het geheel met peper en zout naar smaak.

Roer het geheel om. Verdeel de pasta over de borden en kruid tenslotte met kurkuma en cayennepeper.

Smakelijk!