Papillot van pladijs | Papillot van pladijs

Papillot van pladijs

Ingrediënten voor 4 personen

4 pladijsfilets (+/- 150g per filet)
300g oesterzwammen
2 preistengels
16 gele kerstomaatjes
16 rode kerstomaatjes
gehakte bladpeterselie
600g aardappelen
peper
olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210°C.

Leg elke pladijsfilet op een stuk aluminiumfolie en leg 4 gele en 4 rode doormidden gesneden kerstomaten op de vis.  Kruid met peper.

Reinig en snij de oesterzwammen en de prei in reepjes. Verdeel ze over de 4 pakketjes en voeg een scheutje olijfolie toe. Bestrooi met bladpeterselie en sluit de papillot.  Gaar de vis 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven (210°C).

Serveer met de gekookte aardappelen.

Recept van InfraLigne Lommel

 

voedingswaarde per portie

310 Kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.