Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

ontbijtmuffins

Ontbijtmuffins

Ingrediënten

125 gr havermout
1 banaan
2 eieren
150 ml sojamelk
1 el bicarbonaat (Baking soda)
30 gr hazelnoten
30 gr pecannoten
1 snuifje zout

Materiaal:

muffinblik
muffin

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Mix de banaan met de eieren, de sojamelk, de havermout en een snuifje zout kort in een keukenmachine.
  3. Voeg de bicarbonaat toe en spatel het geheel door elkaar. Hak de noten grof en meng ze door het beslag.
  4. Leg 8 muffinpapiertjes in de muffinvorm. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak de muffins in 25 minuten af.
  5. De muffins zijn klaar als een satéprikker er schoon en droog uit komt, nadat je deze in de muffin gestoken hebt. Laat de muffins afkoelen op een rooster.

Smakelijk!