Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week49
Category: Dessert

Napolitaanse buche

Ingrediënten

110 gram petit beurre

100g fondant chocolade 85procent

2 eieren

2dl slagroom

1 eetlepel sterke koffie

Fruit naar keuze

 

Bereidingswijze

Verkruimel de koekjes. Klop de room en vermeng met de koekjes.

Chocolade smelten. En voeg er de koffie bij. Roer goed glad.

Splits de eieren. Eidooiers bij de chocolade en goed roeren.

Klop de eiwitten stijf en spatel ze luchtig door het chocolade mengsel.

Leg in een grote cakevorm een vel plasticfolie. Schep de helft van de koekjesroom erin, daarop een laagje chocolademousse. En daarna de rest van de koekjesroom. Dek af en laat opstijven in de diepvriezer.

Eventueel opdienen met wat fruit.

Smakelijk!