Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

10-2020_InfraLigne_Facebook_recept_1200x1200px
Category: Lunch

Linzen paprika soep

Ingrediënten

1 gele ui, fijn gesneden
1 stengel selder, fijn gehakt
1 wortel in stukjes
2 lookteentjes, fijn gesneden
1 theelepel komijnpoeder
3 à 4 koppen groenten- of kippenbouillon laag in sodium
1,5 kop rode linzen
1,5 paprika, gehalveerd en geroosterd
1 theelepel balsamico azijn
1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze

Doe de ui, selder en wortel in een grote pan met de groetenbouillon, sauteer 5 minuten en blijf roeren.

Voeg de overige ingrediënten toe. Laat sudderen op een klein vuurtje voor 20 minuten.

Doe alles in een blender of mix tot de soep doorgedaan is.

Garneer met een beetje koriander.

Indien je wenst kan je de soep verrijken door na het blenden nog eiwitten toe te voegen zoals restjes kip of kalkoen en/of granen zoals restjes quinoa, bruine rijst of volkoren noodles.

Smakelijk!