Lente pastasalade | Lente pastasalade

Lente pastasalade

Ingrediënten voor 4 personen

 

250 g mini penne

100 g pijnboompitten

100 g Parmezaanse kaas

250 g champignons

250 g cherrytomaatjes

rucola

Een paar lente-uitjes

Olijfolie/balsamico azijn

Peper en zout

Bereidingswijze

Kook de pasta al dente en laat afkoelen.

Bak de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder ze bruin te maken. Was de cherrytomaatjes en halveer ze, snijd de champignons in dunne reepjes en was de rucola.

Maak dunne reepjes Parmezaanse kaas en snij de jonge uitjes.

Doe alles in een grote slakom en voeg de olijfolie, balsamicoazijn toe.

Voeg peper en zout toe.

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.