Laagjesdessert met rood fruit | Laagjesdessert met rood fruit

Laagjesdessert met rood fruit

Ingrediënten voor 4 personen

400 g Griekse yoghurt 0%

70 g pistachenoten

50 g braambessen

50 g bosbessen

50 g rode bessen

50 g frambozen

1 koffielepel (5 g)Canderel®zoetstof

1 stickCanderel®vanille zoetstof

8 blaadjes munt

Bereidingswijze

Bereiding:

Doe de braambessen, bosbessen, rode bessen en frambozen in een kom. Roer er de Canderel zoetstof door. Meng daarna de Griekse yoghurt samen met de Canderel vanille tot een smeuïg mengsel in een andere kom. Hak vervolgens de noten in grove stukken.

Afwerking:

Vul de glazen of potjes met een laagje fruit. Verdeel hierover het yoghurtmengsel. Schik vervolgens nog een laagje fruit en werk af met wat nootjes. Laat de potjes 15 minuten in de koelkast rusten. Werk het geheel af met wat muntblaadjes. 

Variatietips:

Voor plantaardige variant: Alpro Greek Style yoghurt natuur of ongezoet

Varieer in fruit: appel, peer, banaan, mandarijn, sinaasappel, kiwi, mango …

Varieer in ongezouten noten: amandelen, walnoten, cashewnoten,     hazelnoten … of een mix ervan

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.