Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Kreeft in papillot

kreeft in papillot

Ingrediënten

2 gekookte babykreeften
1 wit van prei
1 groene selder
50 g margarine
2 dl witte wijn
4 el kreeftenbouillon
2 el gehakte dille
2 el gehakte dragon

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snij de prei en selder in fijne stukken.

Kook of stoom de kreeften 4 à 5 minuten in kreeftenbouillon samen met de groenten. Snij de kreeften in 2, verwijder de ingewanden en breek de scharen. Leg een halve kreeft op aluminiumfolie en bedek met de groenten en kruiden. Leg er wat klontjes boter op.

Voeg aan elke papillot enkele el witte wijn en water en 1 el kreeftenbouillon toe en vouw dicht. Leg hem op een ovenplaat.
Laat de kreeften gedurende 10 à 15 min garen in een oven van 180 tot 200°C.

Smakelijk!