Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

knolserdersoep

Knolseldersoep met gerookte zalm

Ingrediënten

 

½ knolselder
1 kippenbouillonblokje
100 ml light room 5 %
Peper, zout
Gedroogde bieslook
Gerookte zalmsnippers

Bereidingswijze

Snij de knolselder in grove stukken en spoel deze even onder water. Doe 1 liter water in een kookpot, samen met de knolselder en het bouillonblokje. Laat minstens één uur op een zacht vuur koken. Mix de soep en kruid met peper en zout. Breng terug aan de kook en voeg eventueel nog wat water toe naar gewenste dikte. Haal van het vuur, voeg de light room hieraan toe en roer goed om. Schep uit in kommetjes en leg enkele zalmsnippers in het midden.
Strooi er nog wat gedroogde bieslook als garnituur over.

Smakelijk!