Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Kalkoenfilet op de wijze van de languedoc met krielaardappeltjes

Kalkoenfilet op de wijze van de Languedoc met krielaardappeltjes

Ingrediënten

600 g krielaardappeltjes
480 g kalkoenfilets (zonder vel)
2 tomaten
200 g champignons
400 g aubergine
2 kleine teentjes knoflook
30 g zachte of vloeibare margarine
(2 koffielepels maïszetmeel)
4 takjes peterselie
Peper (en zout)

Bereidingswijze

Stoom de krielaardappeltjes gedurende 15 minuten. Rooster de kalkoenfilets in een grillpan. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
Pel de knoflook en snipper fijn. Was de aubergine en snijd ze in schijfjes van 1 cm. Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe.
Breng op smaak met peper (en zout). Eventueel kan u het groentevocht binden met het maïszetmeel.
Verdeel de kalkoenfilets, de krielaardappeltjes en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Smakelijk!