Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

IMG_1749

Kalfsspiesjes met rode bietensalade

Ingrediënten

400g kalfsblokjes van 1,5 cm
2 rode uien
4 grote rode bieten, gekookt
1 dl magere yoghurt natuur
3 takjes verse munt
zwarte peper van de molen
3 eetlepels olijfolie
160g zilvervliesrijst

Bereidingswijze

Snij de rode uien in grove stukken, ongeveer gelijk aan de afmetingen van de blokjes kalfsvlees. Steek de blokjes afwisselend met de rode ui op spiesjes en bestrijk ze lichtjes met olijfolie. Snij de rode bieten in blokjes van 1 cm. Pluk de blaadjes munt en versnipper ze. Meng de versnipperde munt met de yoghurt onder de rode biet en breng op smaak met de peper. Kook de rijst gaar en giet af.

Grill de spiesjes in een hete grillpan en kruid ze lichtjes met peper.

Serveer de spiesjes met de bietensalade en de zilvervliesrijst.

Smakelijk!