Kabeljauw met groentesaus en tagliatelle | Kabeljauw met groentesaus en tagliatelle

Kabeljauw met groentesaus en tagliatelle

Ingrediënten voor 4 personen

½ rode paprika
½ gele paprika
½ groene paprika
2 kleine wortels
2 tomaten
1 grote sjalot
1 potje tomatenpuree
Peper & zout
Rozemarijn
1 el olijfolie
4 stuks kabeljauwfilet
200g ongekookte tagliatelle 

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s in kleine blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Schil de wortels en snijd ze in kleine blokjes. Maak de sjalot proper en snipper fijn. Stoof de ui gedurende +/- 1 min aan. Voeg de paprika- en wortelblokjes toe en laat +/- 5 min meestoven.

Voeg de tomatenblokjes toe. Voeg de tomatenpuree en 20cl water toe.

Laat het geheel 15-20min sudderen op een zacht vuurtje. Breng de saus op smaak met peper, zout en rozemarijn.

Kruid de kabeljauwfilets aan beide zijden met peper en zout en bak ze. Kook de tagliatelle beetgaar. Serveer met de saus en de kabeljauwfilets.

 

Recept van Infraligne Zingem

voedingswaarde per portie

405 Kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.