Kabeljauw in papillot met groenten | Kabeljauw in papillot met groenten

Kabeljauw in papillot met groenten

Ingrediënten voor 4 personen

200g diepvriesgroenten (reepjes)
150g kabeljauw
2 eetlepels droge witte wijn (kan weggelaten worden)
2 eetlepels water
Peper en zout
Aluminiumfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225°C

Maak een bakje van de aluminiumfolie.

Leg de diepvriesgroentjes erin (je kan zeker ook 200 g verse groenten in reepjes snijden).

Leg de vis op het bedje van groenten.

Doe er twee eetlepels water, twee eetlepels droge witte wijn en peper en zout op.

Vouw de folie losjes om de vis en vouw de uiteinden zorgvuldig dicht, zodanig dat er geen vocht uit het pakketje kan lopen.

Leg het vispakketje op een bakplaat en zet deze in het midden van de oven tot de vis gaar is (ongeveer 45 minuten).

Leg het vispakketje op het bord en serveer het ongeopend, zodat de geuren tot het laatste moment gevangen blijven.

voedingswaarde per portie

197 kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.