Kaasmousse met rode vruchten | Kaasmousse met rode vruchten

Kaasmousse met rode vruchten

Ingrediënten voor 4 personen

2 blaadjes gelatine
200g diepgevroren rode vruchten
15g zoetstof
300g Philadelphia light natuur
Halve citroen

Bereidingswijze

Laat 150g diepgevroren rode vruchten kort koken met 20 ml water. Mix en zeef het geheel. Voeg daarna de zoetstof toe en laat het sap nog 2 min op een laag vuur staan. Los vervolgens de blaadjes gelatine op in het rode vruchtensap en roer goed.

Meng het sap zorgvuldig met de Philadelphia kaas in een verse kom.  Pers de helft van een citroen en voeg het sap toe aan het mengsel.

Verdeel over 4 kommetjes en versier met de overgebleven vruchten. Laat minimum 4 uur opstijven in de koelkast.

 

Recept InfraLigne Gent

 

voedingswaarde per portie

155 Kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.