Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

IMG_1787

Jambalaya

Ingrediënten

400g varkenshaasje of kipfilet
400g diepgevroren tijgergarnalen (ontdarmd)
2 sjalotten
1 rode zoete puntpaprika
2 selderstengels
200g volkorenrijst
1 blik tomatenblokjes
5 dl water
1,5 dl witte wijn
1 light kippenbouillonblokje
5g verse tijm
1 eetlepel cajun kruiden
1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

Snij de puntpaprika, de selder en de sjalotten fijn. Snij het varkenshaasje of kipfilet in kleine blokjes van ongeveer 2cm. Bak de blokjes vlees bruin samen met de puntpaprika, selder en sjalotten in de olijfolie en kruid met de cajunkruiden en de tijm. Voeg de rijst toe en roer om. Voeg de witte wijn en de tomatenblokjes toe. Verkruimel het bouillonblokje en voeg het water toe. Stoof 10 minuten onder een deksel.

Voeg de ongepelde tijgergarnalen toe en laat nog 10 minuten stoven.

Smakelijk!