Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Homemade halloweencake

Homemade Halloweencake

Ingrediënten

500 g pompoen
150 g zelfrijzende bloem
2 eieren
2 el zoetstof naar keuze
2 kl bakpoeder
100g soja margarine – bakken en braden
1 appel

Bereidingswijze

Kook of stoom de pompoen gaar, pureer en laat afkoelen.

Maak een mengsel van de bloem, eieren, zoetstof, bakpoeder en soja margarine.

Voeg daarna de pompoen bij het mengsel.

Verdeel de helft van het mengsel over een langwerpige cakevorm.

Snij de appel in schijfjes en leg deze bovenop de eerste helft van het cakebeslag. Voeg hierna het resterende overschot van het beslag toe aan de cakevorm.

Laat ongeveer 50 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180° tot de bovenkant bruin kleurt.

Smakelijk!