Havermoutwafels | Havermoutwafels

Havermoutwafels

Ingrediënten voor 8 personen

160 gr havermout of havermeel
1 appel
1 ei
300 ml ongezoete amandelmelk of andere plantaardige melk
1 el olie
2 kl bakpoeder
1 kl kaneel

Bereidingswijze

Mix de havermout tot meel, indien je geen havermeel hebt. Was de appel en verwijder het klokhuis. Rasp deze met pel. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng tot je deeg egaal is. Vet het wafelijzer in met wat olie op een vel keukenpapier en verwarm deze. Neem een beetje deeg en doe dit op je ijzer.

Bak tot je een mooie goudkleurige wafel bekomt. Herhaal tot je deeg op is.

voedingswaarde per portie

107 Kcal per wafel

Als ontbijt: 2 tot 3 wafels met vers fruit

Als tussendoortje: 1 wafel

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.