Havermoutpap met verse amandelen en munt – (V)
Ingrediënten voor 1 persoon
- 250 ml (Alpro) Amandelmelk
- 35 gr havermout
- snuifje kaneelpoeder
- vers gehakte munt
- 1 appel
- 10 gr gehakte amandelen
- beetje citroen
- 1 koffielepel honing
Bereidingswijze
- Giet de Alpro Amandelmelk in een kleine kookpot samen met een snuifje kaneelpoeder en de havermout.
- Laat 3 minuten doorkoken en haal de pot van het vuur. Voeg de vers gehakte munt en de honing toe.
- Snijd de appel in stukjes en doe in een kom. Besprenkel de appelstukjes met citroen en voeg ze toe aan de havermoutpap.
- Laat 1 minuut afkoelen en werk vervolgens af met de gehakte amandelen.
voedingswaarde per portie
329 kcal
7.6 g eiwitten
48.5g koolhydraten
10.8g vetten
Smakelijk!
Download PDF