Havermoutpap met vers fruit – (V) | Havermoutpap met vers fruit – (V)

Havermoutpap met vers fruit – (V)

Ingrediënten voor 1 persoon

40g havermout
200 ml halfvolle melk of amandel- soja-, rijst- of haverdrank
1 kiwi
1/2 appel
10g amandelen

Bereidingswijze

Verwarm de havermout met de melk in een pannetje of in de microgolf volgens de aanwijzingen van de verpakking. Laat nadien enkele minuten rusten, eventueel kunt u er nog wat melk aan toevoegen als de pap te vast is.

Snijd de kiwi in plakjes en de appel in partjes.

Serveer de havermoutpap met het fruit en garneer met de (gehakte) amandelen.

voedingswaarde per portie

359

kcal

14,7 g

eiwitten

11,1 g

vetten

47,2 g

koolhydraten

Recept opgemaakt door Infraligne Herentals

 

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.