Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

griekse yoghurt met zelfgemaakte granola en rode vruchten
Category: Ontbijt

Griekse yoghurt met zelfgemaakte granola en rode vruchten

Ingrediënten

450 gr Griekse yoghurt Light
100 gr Rode vruchten (diepvries)
2 Frambozen
1 klein takje rode bessen

Granola

160 gr havermout
2 lepels honing
1 eetlepel olijfolie
40 gr notenmix (natuur)
1 koffielepel kaneel
30 gr rozijnen
1 snuifje zout

Bereidingswijze

Maak eerst de granola.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Havermout in kom doen, notenmix grof hakken en bij de havermout voegen. Olijfolie en honing en de kaneel en zout bij de havermout en noten voegen. Rozijnen onder het geheel mengen.

Bakpapier op de ovenplaat doen en het mengsel over de plaat verdelen.

10 à 15 min in de oven (hou in het oog!). Daarna laten afkoelen.

Yoghurt in blender doen samen met de diepvriesvruchten. Weeg 60g granola af per persoon.

Doe een beetje granola op de bodem en dan een laagje yoghurt, laagje granola, laagje yoghurt, afwerken met een framboos en een klein takje rode bessen.

 

Recept van InfraLigne Bree

Smakelijk!