Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

15f7b962-e226-4f22-948a-596f02d12b28
Category: Dessert

Gezond dessert met vanille, ananas en framboos

Ingrediënten

100 gram frambozen(vers of uit de diepvries)

150 gram ananas(vers)

200 gram (volle) kwark

1 vanillepeul

3 el topping naar keuze(zelfgemaakte granola of nootjes bijvoorbeeld)

Bereidingswijze

 

Snijd de vanillepeul in de lengte open en schraap beiden helften helemaal uit met een scherp mes.

Klop dit door de kwark heen met een garde.

Verdeel de frambozen over de glazen en doe dat vervolgens ook met de kwark.

Zet de glazen in de koelkast.

Pureer de ananas tot een glad geheel. Haal de glazen uit de koelkast en verdeel de ananaspuree over de kwarklaag.

Zet in de koelkast totdat je de desserts gaat serveren.

Maak af met de topping naar keuze, vlak voor serveren.

Smakelijk!