Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Garnalen met rijst - mager recept

Garnalen in een pannetje

Ingrediënten

200g gepelde garnalen
100g ongekookte zilvervliesrijst ½ ui
300g tomaten
6 takjes peterselie
Zout & peper
1 eetlepel olie
1 teentje knoflook
40g magere verse (geiten)kaas

 

Bereidingswijze

Kook de rijst gaar.
Snijd de halve ui klein en fruit het in de olie.
Voeg de gewassen en klein gesneden tomaten toe, de gewassen en klein gesneden peterselie, het fijngewreven teentje knoflook en wat versgemalen peper.
Laat dit 30 minuten op een klein zacht vuurtje pruttelen. Roer er van tijd tot tijd in. Voeg de gekookte rijst toe en meng het geheel door elkaar.
Doe de garnalen in een klein ovenvast schaaltje. Schenk de tomatensaus erover en brokkel de kaas over het gerecht.
Zet het schaaltje in een hete oven en laat de garnalen goed warm worden en de kaas smelten in ongeveer 10 minuten.
Garneer het gerecht met fijn gesneden peterselie.

Smakelijk!