Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

pudding week 22
Category: Dessert

Frisse vanillepudding

Ingrediënten

250 ml halfvolle of magere melk

250 ml magere yoghurt

250 g magere platte kaas

½ zakje (25 g) puddingpoeder vanille

5 g Canderel sucralose (of een andere zoetstof naar keuze)

Bereidingswijze

Maak eerst de vanillepudding. Meng het puddingpoeder in een tas met een paar eetlepels melk. Doe de rest van de melk in een pan en breng al roerend aan de kook. Neem de pan van het vuur en giet de melk met het puddingpoeder erbij terwijl je blijft roeren. Laat de pudding nog 1 minuut doorkoken, blijf roeren.

Neem een grote kom en doe de pudding hierin. Voeg er de platte kaas en de yoghurt aan toe en meng alles goed onder elkaar. Voeg dan de zoetstof toe. Laat het geheel een paar uur afkoelen in de ijskast alvorens te serveren!

Smakelijk!