Frisse vanillepudding | Frisse vanillepudding

Frisse vanillepudding

Ingrediënten voor 5 personen

250 ml halfvolle of magere melk

250 ml magere yoghurt

250 g magere platte kaas

½ zakje (25 g) puddingpoeder vanille

5 g Canderel sucralose (of een andere zoetstof naar keuze)

Bereidingswijze

Maak eerst de vanillepudding. Meng het puddingpoeder in een tas met een paar eetlepels melk. Doe de rest van de melk in een pan en breng al roerend aan de kook. Neem de pan van het vuur en giet de melk met het puddingpoeder erbij terwijl je blijft roeren. Laat de pudding nog 1 minuut doorkoken, blijf roeren.

Neem een grote kom en doe de pudding hierin. Voeg er de platte kaas en de yoghurt aan toe en meng alles goed onder elkaar. Voeg dan de zoetstof toe. Laat het geheel een paar uur afkoelen in de ijskast alvorens te serveren!

voedingswaarde per portie

88 kcal / 7 g EIW / 1 g VET / 12,5 g KH

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.