Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!
150 gram bruine basmatirijst of zilvervliesrijst
1 ui
2 teentjes knoflook
stukje gemberwortel (3 cm)
200 gram boontjes
3 tomaten
5 takjes koriander
200 gram kippendijfilet
2 eetlepels olie
1 eetlepel garam masala
Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Maak de gemberwortel schoon en rasp hem fijn. Was de boontjes, maak ze schoon en snijd ze doormidden.
Was de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Was de koriander en hak de takjes fijn. Snijd de kippendijfilet in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan of braadpan. Bak de kip en de ui een paar minuten. Voeg de knoflook, de gember, de tomaten, de boontjes en de garam masala toe. Bak een paar minuten en voeg 150 ml water toe. Doe de deksel op de pan en laat minstens 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de curry met de rijst en maak af met de koriander.