Coquilles met koolrabi | Coquilles met koolrabi

Coquilles met koolrabi

Ingrediënten voor 4 personen

6 coquilles

1 koolrabi

125 g platte kaas

1 Citroen

Bieslook

Bieslookbloem

Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de coquilles in 3 gelijke plakjes.

Verdeel ze op een bord, leg er huishoudfolie over en bewaar in de koelkast tot ze geserveerd kunnen worden.

Snijd de koolrabi in brunoise.

Voeg de platte kaas bij de koolrabi, werk af met citroensap, peper en zout.

Dresseer de koolrabi op een bord in een vormpje naar keuze.

Haal de coquilles uit de koelkast en besprenkel ze met olijfolie, citroensap en kruid af naar smaak.

Leg de coquilles bovenop de koolrabi.

Werk af met zeste van citroen, bieslook en bieslookbloemen.

voedingswaarde per portie

105 kcal

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.