Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

week 52 vg
Category: Hapjes, Lunch

Coquilles met koolrabi

Ingrediënten

6 coquilles

1 koolrabi

125 g platte kaas

1 Citroen

Bieslook

Bieslookbloem

Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de coquilles in 3 gelijke plakjes.

Verdeel ze op een bord, leg er huishoudfolie over en bewaar in de koelkast tot ze geserveerd kunnen worden.

Snijd de koolrabi in brunoise.

Voeg de platte kaas bij de koolrabi, werk af met citroensap, peper en zout.

Dresseer de koolrabi op een bord in een vormpje naar keuze.

Haal de coquilles uit de koelkast en besprenkel ze met olijfolie, citroensap en kruid af naar smaak.

Leg de coquilles bovenop de koolrabi.

Werk af met zeste van citroen, bieslook en bieslookbloemen.

Smakelijk!