Voorgerecht Kerstmenu 2018: Carpaccio van rode biet | Voorgerecht Kerstmenu 2018: Carpaccio van rode biet

Voorgerecht Kerstmenu 2018: Carpaccio van rode biet

Ingrediënten voor 4 personen

3 voorgekookte rode bieten
1 appel
1 citroen
2 eetlepels walnootolie 
zwarte peper
100g rucola

Bereidingswijze

Snij de bieten in fijne plakjes met een mandoline. 

Was de appels en snij ze in fijne plakjes met een mandoline.

Pers de citroen en besprenkel de ronde plakjes appel met het citroensap.

Bedek de borden met plakjes biet en leg hierop de schijfjes appel.

Leg een handvol rucola in het midden van elk bord.

Werk de carpaccio af met wat zwarte peper en walnootolie.

 

Recept van Infraligne Deurne

Dresseer het geheel met wat citroenzeste (naar keuze)

voedingswaarde per portie

102 Kcal – EW 1,7g – KH 15,8g – V 3,6g –  

 

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.