Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

carpaccio van rode biet
Category: Lunch

Voorgerecht Kerstmenu 2018: Carpaccio van rode biet

Ingrediënten

3 voorgekookte rode bieten
1 appel
1 citroen
2 eetlepels walnootolie
zwarte peper
100g rucola

Bereidingswijze

Snij de bieten in fijne plakjes met een mandoline.

Was de appels en snij ze in fijne plakjes met een mandoline.

Pers de citroen en besprenkel de ronde plakjes appel met het citroensap.

Bedek de borden met plakjes biet en leg hierop de schijfjes appel.

Leg een handvol rucola in het midden van elk bord.

Werk de carpaccio af met wat zwarte peper en walnootolie.

 

Recept van Infraligne Deurne

Dresseer het geheel met wat citroenzeste (naar keuze)

Smakelijk!