Broccolisalade – V | Broccolisalade – V

Broccolisalade – V

Ingrediënten voor 4 personen

2 rode uien
750 g broccoli
3 tl tijm
Krop salade
3 el olijfolie
Water
Balsamicoazijn
Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de broccoli in kleine roosjes.  Snijd de uien in ringen.  Maak de salade schoon.
Doe de olijfolie in een pan (met deksel) en bak de uien gedurende 1 minuut op  matig vuur. 
Voeg dan de broccoli, de tijm en 8 el water toe. Roer goed om en laat het geheel ongeveer 10 minuten bakken op een matig vuur, met gesloten deksel. 
Roer af en toe om.
Breng op smaak met peper en zout.
Doe de salade in een kom en serveer hierover de broccoli. 
Werk af door de groenten te besprenkelen met balsamicoazijn.

voedingswaarde per portie

kcal 120

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.