Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Infraligne Placeholder recepten website

Bloemkoolsoep – (V)

Ingrediënten

500g bloemkoolroosjes

2 uien

1 eetlepel dieetmargarine

1 scheutje witte wijn

500 ml groentebouillon

4 eetlepels volkoren havervlokken

Snuifje cayennepeper

Peper en zout en nootmuskaat

2 eetlepels gehakte peterselie (versiering)

Bereidingswijze

De bloemkoolroosjes onder stromend water stevig wassen. De uien snipperen en samen met de bloemkool en boter in een pan doen.
12 minuten bij matig vuur laten fruiten. Blussen met de witte wijn.
Eerst de groentebouillon toevoegen en vervolgens de havervlokken. Daarna alles mixen.
Kruiden naar smaak. Bestrooien met de peterselie.

Smakelijk!