Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

avocadokomkommergazpacho
Category: Lunch

Avocado komkommer gazpacho

Ingrediënten

3 komkommers

1 avocado

1 mager kippenbouillonblokje

peper en zout

400 ml water

Voor een maaltijdsoep:

200 gr garnalen

Sap van citroen

Stukje bruin stokbrood

 

Bereidingswijze

Schil de komkommers en halveer, hou een stukje van 3 cm over ongeschild (doe in blokjes voor de versiering achteraf). Verwijder de pitjes en doe dit in een zeef. Vang het sap op en druk het sap uit de pitjes. Snij de komkommer in blokjes. Schil de avocado en snij ook in blokjes. Mix de komkommers, avocado, kippenbouillonblokje, het sap en het water (water naar de gewenste dikte van de soep) Breng op smaak met peper en zout. Marineer de garnalen in het citroensap. Zet alles 2 u in de koelkast. Schep de soep uit, versier met de garnalen en de stukjes komkommer. Geef er stukje bruin stokbrood bij. Dit kan ook gegeven worden als amuse in kleinere portie.

Smakelijk!