Appelcrumble | Appelcrumble

Appelcrumble

Ingrediënten voor 1 persoon

(voor 1-2 personen)

1 appel

20 gram havermout

20 gram amandelmeel

20 gram vloeibare boter

Klein handje rozijnen

1 koffielepel honing

1 koffielepel bruine suiker

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden.

Snijd de appel in kleine blokjes en meng met de koffielepel honing en rozijnen in een ovenschaaltje.

Doe de havermout, amandelmeel, bruine suiker en boter in een kom en meng. Wrijf met je vingers doorheen het deeg zodat het kruimelig wordt.

Verdeel de crumble over het schaaltje en zet in de oven.

Bak de appelcrumple in circa 15 minuten gaar.

Serveer warm (ook lekker met een bolletje ijs :)).

voedingswaarde per portie

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.