Appel-perencrumble (V) | Appel-perencrumble (V)

Appel-perencrumble (V)

Ingrediënten voor 6 personen

  • 2 kleine peren
  • 1 kleine appel
  • 50 g rozijnen
  • 90 g bloem
  • 80 g havermoutvlokken
  • 170 g magere platte kaas
  • 4 g canderel

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200°C

Schil de appel en peren en haal het klokhuis eruit en snij ze in stukjes.

Snij de rozijnen in twee.

Doe de appel- en perenblokjes en de rozijnen in een ovenschaal.

Strooi 1 eetlepel Canderel over het fruit en meng het geheel.

Meng de bloem, havermout en de rest van de Canderel met de magere platte kaas tot een kruimelig deeg (m.b.v. blender)

Strooi het deeg over de fruitmengeling.

Zet de ovenschaal gedurende +/- 30 min in het midden van de oven en smullen maar!

voedingswaarde per portie

 160 kcal per persoon

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.