Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Appel loempia’s | Appel loempia’s

Appel loempia’s

Ingrediënten voor 4 personen

1 jonagold appel

1 vel filodeeg

30 g rozijnen

Kaneel

100 g platte kaas

1 zakje canderel vanille

1 eetlepel olijfolie/oliespray

Bereidingswijze

Was en schil de appel en snijd in kleine stukjes.

Kruid de appel met kaneel naar smaak en voeg de rozijnen toe.

Snijd het filodeeg in rechthoeken van 10 x 15 cm.

Leg het appel-rozijn mengsel op de filodeegjes en rol dicht.

Neem een pan met olijfolie en bak ze goudbruin of bak 10 minuten in de oven op 180°C.

Meng de platte kaas met kaneelpoeder en de canderel en serveer er bij als dip.

 

voedingswaarde per portie

90 kcal – 2,7 g eiwitten – 12,9 g koolhydraten – 2,7 g vetten

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.