Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!  

Start nu met InfraLigne!

Infraligne Placeholder recepten website
Category: Ontbijt, Tussendoortjes

Amandelmeel-kaneel pannenkoekjes

Ingrediënten

75g amandelmeel
3 eieren
140ml sojamelk
2tl kaneel
1el agavesiroop
1el kokosrasp
1el amandelschaafsel
2 grote bananen

 

Bereidingswijze

Neem een kom en prak 1 banaan en voeg een voor een de eieren toe. Roer goed door. Voeg dan het amandelmeel, de sojamelk, kaneel, kokosrasp en agavesiroop toe en roer nog even door. Verwarm een anti-aanbak koekenpan. Schep met een kleine pollepel mooie rondjes beslag in de pan. Bak op een laag tot middelhoog vuur tot de bovenkant begint te bubbelen. Schep het pannenkoekje los en draai. Let goed op, want ze hebben niet veel nodig. Snij een banaan in dunne plakjes en leg deze op de pancakes. Bestrooi met wat extra kaneel, kokosrasp en amandelschaafsel.

Smakelijk!