Amandel-tofu spread – V | Amandel-tofu spread – V

Amandel-tofu spread – V

Ingrediënten voor 1 persoon

250 g tofu
100 g blanke amandelen of amandelmeel
bosje verse basilicum
2 teentjes knoflook
1 citroen geperst
zout en peper (naar smaak)

voor 350g spread (1 portie=25g)

Bereidingswijze

Pers de teentjes knoflook. Maal de tofu fijn samen met de amandelen, basilicum en de geperste knoflook in een blender totdat er een smeuïge massa ontstaat.  Breng op smaak met de geperste citroen.

Voeg zout en peper toe naar eigen smaak.

Besmeer een boterham met de spread en beleg dit met rauwkost.

 

Recept van InfraLigne Hoogstraten

voedingswaarde per portie

66 kcal – 4,7 g V – 1,5 g KH – 4 g EIW voor 25g

Smakelijk!

Download PDF

Andere recepten

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.