Volkorenpasta met vis all’ arrabbiata
Ingrediënten voor 2 personen
100g volkoren spaghetti (ongekookt)
400g tomatenblokjes
1 grote ui
1 kleine rode peper
2 teentjes look
300g witte vis
100ml soja light room
Handje rucola
Chillipoeder, peper en zout
Bereidingswijze
Kook de spaghetti (volgens de aanwijzingen op de verpakking) beetgaar.
Fruit de ui 5 min. Voeg de tomatenblokjes, de geplette knoflook eraan toe samen met chillipoeder naar smaak. Laat 20 min sudderen, schep af en toe om.
Proef even, en voeg – als de saus te pittig is – een scheutje room toe (is ze te zacht, strooi er dan wat chilipoeder bij). Leg de vis in de saus en laat op een zacht vuur 8 min sudderen. Voeg de rest van de room toe en kruid met zout en peper.Snij het pepertje in ringetjes. Dien op, afgewerkt met het pepertje en rucola.
voedingswaarde per portie
430kcal / 39,6g Ew / 4,3g V / 61,3g Kh12
Smakelijk!
Download PDF