Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

start to infraligne

€20
(voor nieuwe klanten)

Tarieven van InfraLigne

Bij InfraLigne werken we op maat van elke klant. We luisteren naar je doelen en verwachtingen en bieden je een effectief sportprogramma. Met slechts 2 sessies van 30 minuten per week zie je al resultaat in onze unieke infraroodcabines.

Hoe kan je beginnen? En wat kost InfraLigne nu? We bieden verschillende pakketten aan. Met een Starters beurtenkaart of een Starters abonnement leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen. Je kan ook starten met een proefpakket voor slechts 20 euro. Een intakegesprek, een figuuranalyse, een bodyscan en een proefsessie zijn de ideale manier om kennis te maken met deze sportieve methode.

Kies voor InfraLigne en wordt snel weer fit en gezond!

Behaal snel resultaat

Je begint altijd met een startersabonnement. Hier kan je kiezen uit verschillende formules. Het workout pakket is voor gevorderde sporters en kan je enkel kiezen, als je reeds een startersabonnement hebt genomen. Om een goede overgang te maken naar de workout formules, krijg je een goede begeleiding door onze personal coaches. InfraLigne is een sportmethode om blijvend fit en gezond te blijven.

Wil je afvallen, aan je conditie werken, of gewoon gezond leven? Dan zit je goed bij InfraLigne.

Klanten van InfraLigne bij rond de Infraroodcabines

Prijzen InfraLigne

Kies nu voor Infraligne en begin met jouw gezonde levensstijl. Twijfel je nog en wil je meer informatie? Of ben je reeds overtuigd en wil je starten? Misschien ben je als voltooide starter op zoek naar net dat ietsje meer en ben je helemaal klaar voor de workouts? Bij InfraLigne begeleiden we je naar een top versie van jezelf!

Wat kost InfraLigne? Ontdek de pakketten hieronder. 

start to infraligne

Gratis

start to infraligne

€20

Meer informatie?

Start nu met het ’Start to InfraLigne’ proefpakket! Voor 20 euro krijg je een intakegesprek, een bodyscan en een gratis proefsessie. Maak kennis met de InfraLigne methode in je dichtstbijzijnde studio. Wij geven graag meer uitleg aan telefoon of via een persoonlijk gesprek. Ga fit en gezond de zomer in dankzij InfraLigne!

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je snel!

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.